Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Prism Frame Zwembad Intex 457 x 107 cm

Prism Frame Zwembad Intex 457 x 107 cm
  • Nieuw design
  • Verbeterde kwaliteit
  • Meer waterinhoud
  • Er worden geen wateronderhoudsproducten bij geleverd
Intex Metal Frame Zwembad met een diameter van 457 cm en een hoogte van 107 cm. Dit Intex zwembad wordt geleverd met een zeer compleet assortiment van accessoires.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Van:  379,95

Special Price  329 incl. BTW

Uw voordeel:  50,95 (-13%)

Gratis Verzending

Product informatie

Prism Frame zwembad Intex 457 x 107 cm is een nieuw soort Intex zwembad dat voorzien is van vele verschillende accessoires zoals een afdekhoes, grondzeil, filterpomp en een veiligheidstrap. Het Prism frame zwembad is tevens ook voorzien van een nieuwe frame constructie en een verbeterde liner.

Verbeterde constructie Prism frame zwembad

Het nieuwe Prism frame zwembad is voorzien van een verbeterde constructie wegens het nu beschikt over een ovalen constructie i.p.v. een ronde buis. Doordat het nu ovaal is geeft het meer stevigheid aan het zwembad en is het dus ook sterker. Mede door het frame nu ovaal is kan de hoek ook gemakkelijker gemonteerd worden waardoor de liner hoger op getrokken kan worden. Het voordeel hiervan is dus meer water en minder wrijving van staalwerk op elkaar voor dus meer waterplezier en minder slijtage.

Prism frame Intex liner

De liner van dit nieuwe zwembad van Intex is verbeterd op het gebied van kleur. De kleur van deze liner is nu wat lichter blauw waardoor het nog beter zal staan in elke tuin. De liner bestaat net als zijn voorganger ook uit 3 delen namelijk 2 delen pvc(buitenkanten) en 1 deel nylon. Deze combinatie maakt het pvc sterk maar ook weer flexibel tegelijk.

Bij dit Prism frame zwembad van Intex worden ook extra accessoires bijgeleverd, zie hier welke extra accessoires dat allemaal zijn

Intex filterpomp 3407

De krachtige Intex filterpomp met inhoud van 3407 liter is de geschikte pomp die zorgt dat uw water voldoende stroming krijgt. De Intex filterpomp 3407 Liter heeft een 12 volt aansluiting en is dubbel geïsoleerd. De filterpomp heeft een CE en TUV keuring en is zeer gemakkelijk aan te sluiten aan uw zwembad.

Afdekzeil

Een Intex metal frame zwembad moet natuurlijk ook afgedekt kunnen worden en hiervoor wordt een Intex afdekzeil bijgeleverd. Dit afdekzeil heeft kleine ontluchting gaten waardoor uw water altijd kan blijven ademen en is te bevestigen door een touw.

Grondzeil

Uw metal frame zwembad moet natuurlijk veilig op de grond kunnen staan en hiervoor wordt er dan ook een prachtig en 0,14 cm dik grondzeil bijgeleverd. Dit Intex grondzeil zorgt ervoor dat uw onderkant van uw metal frame zwembad niet kapot zal gaan en tevens zorgt het ervoor dat uw geen modderpool rondom uw zwembad krijgt.

Intex Veiligheidstrap 91-107 cm

Deze veiligheidstrap zorgt ervoor dat u uw Prism frame zwembad eenvoudig en veilig kunt in- of uitkomen. Voorzien van verstelbare trappen en een verbeterde coating. Tevens zijn de traptreden ook te verwijderen waardoor er geen ongepaste mensen/dieren in het zwembad kunnen komen.

Inhoud verpakking
- Intex Prism Frame Zwembad 457 x 107 cm
- Filterpomp 3407L met toebehoren
- Grondzeil
- Afdekzeil
- Veiligheidszwembadtrap 91 - 107 cm
- Handleiding
Technische Specificaties
- Doorsnede: 457 cm
- Hoogte: 107 cm
- Waterdiepte: cm
- Waterinhoud: liter
- Aansluiting filterpomp: 32 mm
Algemene Specificaties
- Merk: Intex
- Model: 28734GN
Verpakking
- cm
- 64.2 kg

Extra informatie

Specificaties

Specificaties

Soort zwembad Frame zwembad
Capaciteit (liter) 10000 - 15000
Afmeting (cm) 400 - 500
Hoogte (cm) > 90
Reviews
Plaats een review

Schrijf uw eigen review

U bent een review aan het schrijven over: Prism Frame Zwembad Intex 457 x 107 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Levertijd
Product
Verpakking