Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

opbouwen metalen frame zwembad

Instructie over het opzetten van een metalen frame zwembad van intex


Nadat u de grond vlak heeft gemaakt en bereid bent uw zwembad neer te zetten dient u het zwembad verspreid neer te leggen zoals op foto 1 wordt getoond, geef de liner even de tijd om op te warmen en flexibeler te worden. Plaats nu alle horizonatele stangen en zet deze vast met de meegeleverde pin en rubberen ring, vergeet deze ring niet. De allerlaatse stang kan bevestigd worden door hem tijdelijk in de volgende te doen.

 

   

 

Nadat alle horizontale stangen op hun plaats zitten dienen de verticale stangen geplaatst te worden. Let er op dat de verticale stang tussen het de liner en de band en tussen de liner en het lagere touw zit zoals hieronder afgebeeld is. Als uw zwembad op het zans staat kunt u wegzakken van de verticale steunen vooromen door er kleine multiplex plaatjes onder te plaatsen. Opmerking: Als u gebruik maakt van deze multiplex plaatjes moet u er zeker van zijn dat ze ver genoeg verwijderd zijn van de liner zodat er geen lekken kunnen ontstaan door deze multiplex plaatjes.

 

Na het controleren of alle verticale steunen waterpas staan zet u ongeveer 2 centimeter water in het zwembad en kijk of de waterstand overal gelijk is.

 


 
   
 
   

Wanneer er een centimeter of twee aan water in uw Intex zwembad zit dient u de onderkant zorgvuldig glad te schuiven met handen of voeten, wees hierbij voorzichtig met het indrukken van de liner tegen de buitenranden. Sluit vervolgens het filter aan en vul het zwembad met water.